top of page

Pecan Kaneel Dadel Dip

Wil jij verantwoord genieten? Probeer dan eens deze heerlijke Pecan Kaneel Dadel dip gemaakt met de Wartmann® High-Speed Blender!

Een verse notenpasta of dip maken is binnen no(ot)-time gemaakt met de Wartmann® High-Speed blender. Voor dit recept hebben wij gekozen voor een combinatie van pecannoten met dadels en een vleugje kaneel. Je kan de pasta geheel naar eigen smaak maken met bijvoorbeeld wat honing, citrusrasp of droge specerijen. Zorg ervoor dat je niet teveel vocht toevoegt, want dan kan de pasta gaan schiften.


De notenpasta of dip kan je op verschillende manieren gebruiken. Je kan je crackers of rijstwafels ermee besmeren, maar ook op pannenkoeken, ijs, er mee bakken of zelfs in je smoothie is de pasta heerlijk te verwerken!


Ingrediënten:

500 gr pecannoten

7 a 8 dadels (naar smaak)

2 tl kaneel (naar smaak)

1 eetlepel kokosolie


  1. Doe de bovenstaande ingrediënten in de blenderkan (het meestal ideale is om deze pasta / dip te maken met de Wartmann® droogkan) en zet de blender op een medium stand, blend de pasta ongeveer 15 min. Het lijkt alsof de pasta in het begin gaat scheiden, maar dit is de bedoeling. Dit is de natuurlijke olie die uit de noot komt. Als je door blijft blenden, mengt die vanzelf weer samen en krijg je een gladde pasta of dip (naar smaak).

  2. Geniet van je heerlijke, verse noten pasta of dip!

Let op: Laat de blender niet te lang op een lage stand draaien, dan komt er te weinig lucht bij en kan de Blender overhit raken.221 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page